Christel og Mia
Visuel optur
blog
oprettet d. 02/04/14

Om bloggen

Visuel Optur udvider med en ny blog. Det er ikke en blog i traditionel forstand, for vi har valgt at bygge indholdet op over et simpelt indholdskoncept; hvert indlæg vil have en udfordring som overskrift og hertil vil vi så komme med en række forslag til løsninger. Det kan både være vores egne idéer eller andres gode koncepter, der kan bruges til at imødekomme udfordringen. Emnerne og løsningerne vil så vidt muligt være oppe i tiden og derfor samtidig pege på nye trends og tendenser.

 

Denne opbygning skal afspejle, hvad designtænkning og strategisk  design går ud på. De abstrakte begreber bruges her i mere hverdagsrelaterede udfordringer og demonstrerer først og fremmest disciplinen at ”reframe” sin udfordring og dermed også sin løsning. Det handler altså om at stille spørgsmål til sin opgave eller udfordring og åbne op. Måske handler udfordringen om noget helt andet end det der er beskrevet?

I VISUEL OPTUR bruger vi til hverdag denne tilgang i vores arbejde med rum og grafik. At finde relevant inspiration og at redefinere vores opgaver er det, der gør os anderledes. Vi udfordrer os selv og kunden for på den måde at opnå løsninger med mere værdi, løsninger der er relevante og meningsfulde og ikke mindst løsninger med innovativ gennemslagskraft.

Bliv inspireret af vores blog og føl dig fri til at kommentere og bidrage til vores indlæg

Mange hilsner Mia Wissing Jessen & Christel Maria Jantzen

VISUEL OPTUR