Følg os

To designere og deres strategiske tilgang

Mission

V15U37 OPTUR

At skabe meningsfulde oplevelser med rum og grafik

Visuel Optur er et samarbejde mellem grafiker og art director Mia Wissing Jessen og arkitekt og strategisk designer Christel Maria Jantzen. Vi startede Visuel Optur i oktober 2013 i Spinderihallerne i Vejle, hvor vi begge forinden havde siddet med vores egne virksomheder.

 

Vores mål er at skabe meningsfulde oplevelser ved at bruge en strategisk tilgang til design. Det betyder at vi forener det kreative med en forretningsmæssig forståelse, hvor målet er at skabe sammenhængende løsninger og merværdi.

Vores tilgang er åben og passioneret med et fokus på både mennesker og design. Vi inddrager og involverer i høj grad mennesker og benytter ofte kreative designmetoder i vores proces. Det gælder i alt fra kundemøder og undersøgelser til udvikling og præsentationer.  Vi mener det visuelle skaber en bedre forståelse på tværs af fagligheder og livsverden, fordi det er et universelt sprog.

 

 

 

Mia Wissing

Jessen

Mia arbejder med grafisk design og selvstændig med firmaet Drivkraft. Her arbejdes der primært med visuelle identiteter og forskellige grafiske opgaver. Mia er uddannet grafiker fra Hansenberg i Kolding og blev præmieret med en sølvmedalje til sin eksamen. Hun er superbruger i flere af de digitale programmer med en høj teknisk viden.  Samtidig er hun kreativ og ikke bange for at tænke ud af boksen. I VISUEL OPTUR er Mia primært “håndværkeren”, der sørger for detaljerne og det praktiske når det gælder grafik og print.

Christel Maria Jantzen

Christel har i flere år haft firmaet designKONSI-STENS, hvor hun laver sammenhængende designløsninger for virksomheder. Hun er uddannet arkitekt/designer fra Arkitektskolen Aarhus med eksterne ophold på ITU og DKDS. Christel har en strategisk tilgang til design med særlige interesser indenfor proces, metoder, koncepter, rum og farver. I VISUEL OPTUR er Christel den, der primært står for de rumlige opgaver og den der fungerer som projekt- og procesleder.

bolge_177_54

Vores base er et fælles kontorområde placeret i Spinderihallerne i Vejle. Vi har valgt at side i et åbent kontor for at afspejle vores åbenhed og evne til at tænke ud af boksen. De spændende visuelle rammer og det tætte fællesskab inspirerer os og giver et smil på læben hver dag, vi møder ind. Kom gerne uformelt forbi, så giver vi en rundvisning og en kop kaffe. Læs mere om stedet her  www.spinderihallerne.dk

Mia Wissing
Jessen

 

mwj@visueloptur.dk

+45 31 54 50 04

Christel Maria Jantzen

 

cmj@visueloptur.dk

+45 22 93 29 53